Tiplijn: 06-19541384

Man uit sloot gehaald en gereanimeerd in Dordrecht

0

DORDRECHT – In het Weizigtpark in Dordrecht is vrijdagavond 7 juni 2024 even na 23.30 uur een man aangetroffen in een sloot. Voorbijgangers belden 112 met de mededeling dat er mogelijk iemand in het water lag. Ze konden het niet goed zien. Niet veel later werd er door passanten inderdaad iemand aangetroffen in het water. Toegesnelde agenten wisten de man, met hulp van voorbijgangers, snel uit het water te halen.

De man, die onder meer een hoofdwond had, bleek geen ademhaling meer te hebben en is door de hulpdiensten gereanimeerd. Ook een Mobiel Medisch Team kwam per helikopter ter plaatse om de ambulancedienst te assisteren. Na behandeling is de man met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Tijdens het incident werd de omgeving door de politie afgezet. Later, toen een officier van dienst van de politie ter plaatse kwam, werd dit gebied nog verder uitgebreid. Dit werd gedaan om te onderzoeken hoe de man te water is geraakt. Daarbij werd rekening gehouden met alle mogelijkheden zoals een ongeval, misdrijf of (poging tot) zelfdoding.

De politie laat zaterdagochtend weten dat er geen sprake is van een misdrijf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer