Tiplijn: 06-19541384

Ongeval door roekeloos rijgedrag in Sliedrecht; automobilist (27) aangehouden

1

SLIEDRECHT – Een 27-jarige automobilist is donderdagavond 11 juli aangehouden voor roekeloos rijgedrag na een ongeval op de Parallelweg in Sliedrecht. De automobilist uit Hendrik-Ido-Ambacht reed over de Parallelweg vanaf de Stationsweg richting de A15. Getuigen zagen de man auto’s inhalen over de doorgetrokken streep. Op de kruising met de Bruningsstraat passeerde de man bij zijn inhaalactie de vluchtheuvels op de verkeerde weghelft.

Twee jongens op een scooter sloegen juist op dat moment af vanaf de Parallelweg naar de Bruningsstraat. De automobilist kon de scooter niet meer ontwijken en raakte deze hard aan de achterkant. Vervolgens reed de automobilist tientallen meters verderop de sloot in.

De twee opzittenden van de scooter zijn nagekeken door ambulancepersoneel en raakten lichtgewond. De automobilist raakte niet gewond. Zowel de auto als de scooter waren beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld.

Vanwege het ongeval dat even na 22.00 uur gebeurde was de Parallelweg ruim een uur afgesloten. De 27-jarige automobilist uit Hendrik-Ido-Ambacht is aangehouden op verdenking van gevaarlijk rijgedrag. De man was niet onder invloed.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Als ze dan de rest van die imbecielen die hier in sliedrecht ook aanhouden en het rijbewijs voor goed ongeldig verklaren. Want het lijkt wel of we het tweede circuit van zandvoort zijn.

Reageer