Tiplijn: 06-19541384

Ernstig ongeval met meerdere voertuigen op de N830 bij Hellouw

0

HELLOUW – In Hellouw heeft woensdag 24 juli een ernstig ongeval met meerdere voertuigen plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde omstreeks 16:30 uur op de Graaf Reinaldweg – N830, ter hoogte van de kruising met de Irenestraat. Door nog onbekende oorzaak kwamen een auto, bestelbus en een vrachtwagen met elkaar in botsing. De vrachtwagen kwam hierbij in een naastgelegen sloot terecht. Door de hulpdiensten werd direct na de melding groots opgeschaald. De brandweer kwam met onder meer twee hulpverleningsvoertuigen ter plaatse en ook een traumahelikopter werd ingezet. Ook een politiehelikopter vloog enige tijd boven het ongeval.

De bestuurder van het bestelbusje, een man uit Herwijnen, moest door de hulpdiensten uit zijn voertuig worden gehaald. Hij raakte zwaargewond en is onder begeleiding van de trauma-arts naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. Hij zou momenteel niet in levensgevaar zijn. De automobilist en de vrachtwagenchauffeur raakten nagenoeg niet gewond. Voor hen bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk.

De politie doet ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg is hierdoor lange tijd afgesloten geweest. Mede door de geplande afsluiting van de snelweg A15 tussen Deil en Gorinchem zorgde dit voor enige vertraging. Verkeer richting Gorinchem wordt geadviseerd om te rijden via de N327 of de N322.

Tekst: 112-Glasstad.nl – Foto’s: RVMultimedia en Martijn Rietveld

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer