Tiplijn: 06-19541384

Ook schoten gelost met vuurwapen in Westwagenstraat Gorinchem; politie doet onderzoek

0

GORINCHEM – Er is zondag 4 augustus 2024 niet alleen met een vuurwapen geschoten op in een steegje tussen de Leidekkerstraat en de Banneweg in Gorinchem, maar ook op de Westwagenstraat in het centrum zijn schoten gelost. Dat blijkt uit nieuwe informatie die later in de ochtend bij de politie binnenkwam, naar aanleiding van de eerste berichtgeving.

Een getuige zag twee jongens op een fatbike met een wapen in de lucht schieten. De getuige dacht in eerste instantie aan een alarmpistool, maar na het lezen van het bericht over de schietpartij op de Leidekkerstraat heeft de getuige toch de politie gewaarschuwd.

De politie trof ter plaatse inderdaad een kogelhuls aan. Na een kort buurtonderzoek concludeerde de politie al snel dat ook op deze locatie meerdere keren geschoten moet zijn. Gezien de locatie is het zeer waarschijnlijk dat de verdachten op de fatbike op camerabeelden zullen staan. De politie heeft alle camerabeelden in de omgeving in beslag genomen. Ook wordt ter plekke wederom uitgebreide sporenonderzoek gedaan. Niemand raakte gewond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer