Tiplijn: 06-19541384

Groep wielrenners onderuit in Nieuw-Lekkerland; gewonde mee naar ziekenhuis

3

NIEUW-LEKKERLAND – Langs de Zijdeweg in Nieuw-Lekkerland zijn zaterdag 10 augustus 2024 meerdere wielrenners ten val gekomen. Tijdens het passeren van een trekker, gingen de racefietsers onderuit. Eén persoon maakte zo’n smak, dat hij buiten bewustzijn raakte. De politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor hulp. Eén persoon is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Drie fietsen zijn door de val kapot gegaan.  Foto’s: Twan Beukers.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Kees maat, Denk ook grotendeels eigenschuld, ze denken echt dat de wereld alleen van dit soort figuren zijn! Verkeersregels lappen ze aan hun laars, in één woord….tuig is het!!

  2. Streefkerker on

    Kees bedoelt de trekkerbestuurder. Die denkt vaak met de brede, zware, zwarte rook ronkende trekker de baas te zijn op de polderweggetjes en er rond te scheuren. De gemeente moet meer fietspaden aanleggen want trekkers en fietsers samen gaat veel te vaak mis.

  3. Di polderwegen zijn aangelegd voor het landbouw verkeer, gewoon niet in groepen fietsen en ja verkeersregels gelden ook voor wielrenners

Reageer