Tiplijn: 06-19541384

Zeer grote politieactie in Zwijndrecht; zwaarbewapende agenten bij diverse locaties

0

ZWIJNDRECHT – De politie is maandag 2 september 2024 een zeer grote actie gestart in Zwijndrecht. Op een hele reeks aan adressen waren invallen. Onder meer meerdere woningen aan de Bolero zijn doorzocht en ook aan de Zonnestein ging recherche een woning binnen. Aan de Escherstraat werd bij twee woningen binnen gevallen door een aanhoudingseenheid. Deze woningen werden vervolgens door rechercheurs en specialististche teams grondig doorzocht. Verder was er politie bij een woning aan de Jeroen Boschlaan. Op de Warmoezierssstraat stond de zwaarbewapende bewakingseenheid voor een oude geldtransportwagen. Of die wagen van de politie was of van iemand anders, is nog niet duidelijk.

Tijdens de doorzoekingen zijn er politiehonden ingezet. Ook het Landelijk Team Specialistische Doorzoekingen, Team Parate Eenheid en andere specialistische eenheden deden mee aan de actie.

De politie kan nu nog niet vertellen wat er precies aan de hand is en komt later vandaag of morgen met meer informatie.

Update: Het blijkt te gaan om een groot drugsonderzoek. De politie is vijftien locaties binnengevallen en heeft hierbij negen personen aangehouden. Lees meer.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer