Tiplijn: 06-19541384

Grote vechtpartij bij asielzoekerscentrum in Zwijndrecht

4

ZWIJNDRECHT – Op maandagavond 2 september 2024 heeft er een vechtpartij plaatsgevonden aan de Veerweg in Zwijndrecht. Omstreeks 21.30 uur gingen twee groepen op de vuist bij het asielzoekerscentrum. Volgens de politie ging het hierbij om zo’n twintig man. De vechtpartij kon snel worden gesust, maar men kon niet voorkomen dat ten minste één persoon gewond raakte aan zijn gezicht. Twee ambulances kwamen ter plaatse om het slachtoffer en enkele andere betrokkenen na te kijken. Uiteindelijk hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd en heeft de politie niemand aangehouden.

In de afgelopen maanden kwam de politie vaker ter plaatse bij het asielzoekerscentrum voor meldingen van vechtpartijen. Zo waren er incidenten op 9 mei, 28 mei en 6 augustus. En op 28 augustus waren jongeren van het AZC met een nepwapen aan het spelen. De politie zette toen onder meer een politiehelikopter in, nadat er een vuurwapenmelding hierover was binnengekomen. De jongeren hebben toen een boete gekregen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Wat hebben we toch een tolerante Politie, moet ik eens proberen ze staan al voor de deur voordat je boosgeworden bent.

Reageer