Tiplijn: 06-19541384

Bestelbus verwoest door brand op A15 tussen Alblasserdam en Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Op de A15 tussen Alblasserdam en Papendrecht is zaterdagmiddag 7 september een bestelbus in brand gevlogen. Even voor 14.00 uur vloog de bestelbus in brand op de rijbaan richting Gorinchem en sloegen de vlammen aan de achterzijde uit de bus.

Omdat in eerste instantie een foutieve locatie ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht was doorgegeven werden de brandweer van Ridderkerk en Rotterdam post Groene Tuin opgeroepen. Aanrijdend werd duidelijk dat de brand in de bestelbus niet woedde bij Hendrik-Ido-Ambacht maar tussen Alblasserdam en Papendrecht, net voorbij de oprit bij Alblasserdam.

Beide blusvoertuigen kwamen tegelijkertijd ter plaatse. De brandweerlieden konden de brand snel blussen. De schade aan de bus is groot, de bestelbus is aan de binnenkant grotendeels uitgebrand.

Vanwege de brand werd de A15 deels afgesloten. Dit zorgde voor vertraging en al snel stond de file tot aan Ridderkerk. Waarschijnlijk is de brand ontstaan bij accu’s of een elektrisch apparaat die achterin de bestelbus stonden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer