Tiplijn: 06-19541384

Politie pakt aanrander op; man maakte meerdere slachtoffers

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft donderdagmiddag 3 oktober 2024 een man opgepakt die wordt verdacht van de aanranding afgelopen zaterdag in de Seringstraat in Alblasserdam. Het gaat om een 19-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht. De man wordt verdacht van het onzedelijk betasten en lastigvallen van meerdere vrouwelijke slachtoffers in Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht.

De man werd in de middag, in opdracht van de officier van justitie door agenten aangehouden. De man wordt verdacht van het onzedelijk betasten en lastigvallen van verschillende vrouwelijke slachtoffers in Hendrik-Ido-Ambacht en Alblasserdam.

Een woordvoerder van de politie laat weten: “Nadat door de slachtoffers aangifte werd gedaan, is direct door de afdeling zeden en de agenten van het basisteam een onderzoek ingesteld naar de verdachte. In opdracht van de officier is de man donderdag buiten heterdaad aangehouden. Het onderzoek naar de toedracht is nog in volle gang. Op de slachtoffers en naasten heeft dit alles een grote impact. Zij krijgen slachtofferhulp.”

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer