Tiplijn: 06-19541384

Baksteen door de ruit bij woning in Gorinchem; bewoner deelt beelden

0

GORINCHEM – Bij een woning aan de Schimmelpennincklaan in de Gorinchemse Gildenwijk is vrijdagavond 4 oktober een baksteen door de ruit gegooid. Om exact 21.19 uur schrokken de bewoners van een enorme knal, toen er door een nog onbekend persoon een baksteen door de ruit werd gegooid. De bewoners waren op dat moment thuis en in de woonkamer. Ondanks de enorme klap raakten zij niet gewond.

Angsthaas
De bewoner van de woning is woest en deelt zaterdagmorgen zelf beelden via social media, met de oproep aan getuigen om zich te melden bij de politie. De man schrijft: ”Terreur! Welke zieke, laffe hond heeft er toen wij gisteren thuis televisie op de bank aan het kijken waren een gigantische baksteen door onze voorruit heen gegooid en is er als een angsthaas vandoor gerend?”

De dader zou op meerdere camera’s staan. De bewoners doen vandaag aangifte bij de politie waarbij deze beelden ook met de politie gedeeld worden. Het gaat om een persoon met een lichte broek, donker jack en een lichte pet of muts. Verder zou de persoon opvallend klein zijn, mogelijk nog erg jong. Buurtbewoners die iets gezien hebben of wellicht ook videobeelden hebben van bijvoorbeeld een deurbelcamera, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer