Tiplijn: 06-19541384

Man (55) uit H-I-Ambacht opgepakt na vondst 334 kilo cocaïne

3

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een 55-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is vrijdag 18 oktober aangehouden na een vondst van cocaïne in de haven van Vlissingen afgelopen woensdag. De woning van de verdachte is onder leiding van een rechter-commissaris doorzocht. Hierbij werden onder meer digitale gegevensdragers, administratie, een geldbedrag, horloges en twee voertuigen inbeslaggenomen.

Op woensdag 16 oktober 2024 heeft de douane in de haven van Vlissingen een partij van 334 kilo cocaïne aangetroffen tussen een partij bananen uit Colombia. In het onderzoek dat volgde werd de 55-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden. Vrijdag werd ook een 26-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats aangehouden op de snelweg bij Ede.

Beide verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek. Ze zitten in volledige beperkingen mogen alleen contact hebben met hun advocaat. De 334 kilo drugs met een straatwaarde van ruim 25 miljoen euro zijn afgevoerd en inmiddels vernietigd door het Team Bijzondere Bijstand (TBB) van de Douane.

Foto: Openbaar Ministerie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

Reageer