Tiplijn: 06-19541384

Dronken bestuurder rijdt agent aan in Sliedrecht

1

SLIEDRECHT – Op zaterdagavond 19 oktober 2024 vond het jaarlijkse Oktoberfest plaats in Sliedrecht. De politie en handhaving waren daarbij aanwezig om alles in goede banen te leiden. Zoals altijd was het bij de uitloop van het evenement gezellig druk op straat. Eén automobilist viel in al die drukte wel erg op door zijn rijgedrag en zijn knetterende uitlaat. Om die reden besloten een aanwezige motoragent en een wijkagent op de fiets om deze bestuurder te controleren en aan te spreken op zijn rijgedrag.

Nog voordat de agenten de bestuurder konden aanspreken, reed de man achteruit met zijn personenauto en reed daarbij één van de Sliedrechtse wijkagenten aan. De auto reed over de politiefiets heen en de agent raakte bij de aanrijding lichtgewond.

De bestuurder, een 29-jarige man uit Sliedrecht, bleek onder invloed van alcohol te zijn en werd aangehouden. Op het politiebureau blies de man op het ademanalyseapparaat 535 ugl, bijna tweeënhalf keer de toegestane hoeveelheid. De man is verhoord en vervolgens weer in vrijheid gesteld. Hij wordt vervolgd voor het rijden onder invloed en het veroorzaken van gevaar op de weg.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer